RIEKER BŐR FÉLCIPŐ

Rieker bőr félcipő egyedi mintázatú felsőrésszel

N3363-01 black

24.990 Ft

Cikkszám: N3363-01 black Kategória: Címkék: , , ,
Oszd meg

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 30 × 20 × 10 cm
Márka

Méret

, , ,

Szín

Felsőrész anyaga

Bélés, belső talp anyaga

,

Talp anyaga

Sarok magassága

Szélesség

Extra tulajdonságok

Vízállóság

Leírás

Rieker bőr félcipő. Klasszikus Rieker-modell egyedi mintázatú, bőr felsőrésszel és nyomtatott márkalogóval. A cipő felvételét bevarrt gumiszalag könnyiti meg. Dekoratív magasított sarka a modell legkedveltebb jellemzője, mely a rugalmas talp részeként egésznapos kényelmet biztosít a viselőjének. Ez a modell, illetve ennek változatai évről-évre vásárlóink nagy kedvencei! Ismerd meg Te is a Rieker cipőink kényelmét!

Rieker bőr félcipő:  https://www.facebook.com/cipobolt.belvarosi/posts/1863156254043367  

A Rieker márka az európai cipőgyártás egyik legrégibb, ma is aktív képviselője. A cég hírnevét a megbízható svájci minőség és a magas szintű komfort alapozta meg. Minden Rieker cipő egyedi, csak e márkára jellemző ANTISTRESS® tulajdonságokkal rendelkezik:

  • rugalmas, hajlékony talp – mely megfelelő alátámasztást ad a lábnak, és biztosítja a járás közbeni jobb rezgéscsillapítást elnyelve az ütéseket,
  • könnyű anyagok használata – az egésznapos könnyed mozgás érdekében,
  • kitűnő kaptafa forma – komfort szélesség biztosítása bármely lábtípus esetében.

Mivel cipőiket hosszú távú, mindennapi viseletre szánják, különös jelentőséggel bír a komfortérzetet tovább növelő „kézzel varrt” (anflechter) technológia világszínvonalú alkalmazása.

Az utóbbi időszakban a hagyományos Rieker-értékek megtartása mellett egyre nagyobb figyelmet fordítanak az aktuális divattrendek gyors követésére, a termékpaletta kiszélesítésére.  A Rieker cipőkben a mindennapi komfort divatos, karakteres stílusjegyekkel párosul, így ma már minden korosztály megtalálja a szívéhez és ízléséhez közel álló Rieker cipőt!

https://variacipo.hu/termekcimke/rieker-antistress/

Rieker bőr félcipő, N3363-01 black

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RIEKER BŐR FÉLCIPŐ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük