RIEKER FŰZŐS FÉRFI FÉLCIPŐ

Rieker fűzős férfi félcipő, extra szélességgel.

17331-14 blue

 

28.990 Ft

Oszd meg

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 30 × 20 × 10 cm
Márka

Méret

, , ,

Szín

Felsőrész anyaga

Bélés, belső talp anyaga

Talp anyaga

Sarok magassága

Szélesség

Extra tulajdonságok

Vízállóság

Leírás

Rieker fűzős férfi félcipő kék szinben, színes díszítéssel. Felsőrészét fém márkalogó díszíti. Kiváló minőségű szövetből, dupla varrással készült mosdell. A cipő felhúzását és a lábhoz való illeszkdését erős fűző segíti. Szürke és fekete talpa varrással kapcsolódik a felsőrészhez. Belsejében kivehető, egyedire cserélhető, memóriahabos talpbetét fokozza a kényelmet. Ez Rieker férfi félcipő egy komfort szélességű modell, mely az alkalmazott “Antistress” technológiának köszönhetően egésznapos kényelmet biztosít a viselőjének.

https://www.facebook.com/cipobolt.belvarosi/posts/1872652813093711

A Rieker márka az európai cipőgyártás egyik legrégibb, ma is aktív képviselője. A cég hírnevét a megbízható svájci minőség és a magas szintű komfort alapozta meg. Minden Rieker cipő egyedi, csak e márkára jellemző ANTISTRESS® tulajdonságokkal rendelkezik:

  • rugalmas, hajlékony talp – mely megfelelő alátámasztást ad a lábnak, és biztosítja a járás közbeni jobb rezgéscsillapítást elnyelve az ütéseket,
  • könnyű anyagok használata – az egésznapos könnyed mozgás érdekében,
  • kitűnő kaptafa forma – komfort szélesség biztosítása bármely lábtípus esetében.

Mivel cipőiket hosszú távú, mindennapi viseletre szánják, különös jelentőséggel bír a komfortérzetet tovább növelő „kézzel varrt” (anflechter) technológia világszínvonalú alkalmazása.

Az utóbbi időszakban a hagyományos Rieker-értékek megtartása mellett egyre nagyobb figyelmet fordítanak az aktuális divattrendek gyors követésére, a termékpaletta kiszélesítésére.

https://variacipo.hu/termekcimke/rieker-antistress

Rieker fűzős férfi félcipő, 17331-14 blue

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RIEKER FŰZŐS FÉRFI FÉLCIPŐ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…