Akció!

ANEKKE SHOEN PALETTE KISTÁSKA

Anekke Shoen Palette kistáska,

Anekke Shōen kollekció

37723-295

1 készleten

24.790 Ft

Oszd meg

További információk

Márka

Anyagösszetétel

,

Szín

Mérete

23 x 16 x 5 cm

Zsebek

belső mobil- és cipzáros zseb

Fogantyú

1 állítható vállpánt és dekoratív lánc

Leírás

Anekke Shoen Palette kistáska. Ez a táska az Anekke 2023 őszi-téli kollekciójának modellje. Ihletője Uemura Shōen japán festőnő.  Ezt a művészt tartják a japán művésznők anyjának, hiszen ő gondoskodott arról, hogy a festészet is női hivatás lehessen akkoriban, amikor a festészet nem volt elérhető a nők számára. Ez a gyűjtemény egy óda a művészethez, amely felszabadít minket, és lehetővé teszi számunkra, hogy a világról egyedi látásmódot alkossunk. A “Palette” kapszula-kollekciót az anyag redőzött hatása jellemzi.

További modell-ajánlatok és folyamatosan frissülő információk a Facebook-oldalainkon! Csatlakozz hozzánk!

https://www.facebook.com/cipobolt.belvarosi

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066726077055

A márkáról:

Az Anekke márkát egyedi stílusa, különleges hangulata és magas minősége emeli ki versenytársai közül. A spanyol gyártó modelljeit egyfajta temperamentumos, mediterrán vintage-romantika lengi körbe. A félévente megújuló kollekciók hangulatát egy emblematikus figura, a kedves és titokzatos “Anekke” utazásai inspirálják.  Az ő csodákkal teli világa, érzései, benyomásai határozzák meg a modellek formavilágát. A gyártó ötvözi a textilbőrt és a hímzett textilt, melyeken megannyi igényes és egyedi díszítőelemet helyez el. Hímzések, szegecsek, gyöngyök, láncok, logós cipzárak, táblácskák, nyomott mintás feliratok teszik színessé és összetéveszthetetlenné Anekke csodálatos világát.

A hölgyeknek külön öröm, hogy az Anekke márka minden modellje  rendkívül jól pakolható, sokzsebes, biztonságos záródású. Vízlepergető textilbőrből készültek és a kollekciók egyes darabjai (táska, pénztárca, kulcstartó, hátizsák, utazótáska, stb.) egymással is jól kombinálhatóak. További különlegességük, hogy a legtöbb modell “kétarcú” (visszafordítható), különböző oldalain más-más díszitőelemmel. Az Anekke egy különleges társ a mindennapokban!

Az Anekke 2023-as őszi-téli kollekcióját ezúttal Japán inspirálta:
  • Az Anekke Shōen egy olyan kollekció, amely Uemura Shoen japán festőművész előtt tiszteleg, ki etalonnak számít, hiszen sikerült áttörnie a határokat, hogy a művészi hivatást a korabeli nőknél is elismerjék.
    Kapszula-kollekciói a Shoen, Palette, Brush, Padded, Nature Shodo. https://variacipo.hu/termekcimke/anekke-shoen/
  • Az Anekke Contemporary egy olyan kollekció, amelyet a kortárs művészeten átívelő japán utazás ihletett. Fényei, formái, aromái, ízei, kultúrája és tipikus japán ikonográfiája absztrakt formákon keresztül elevenedik meg, művészi interpretációkon keresztül, melyeket Anekke ezen utazása során megélt élménye ihletett.
    Ez a kollekció három kapszulából áll, Anekke Kyomo, Anekke Origami és Anekke Nagare. Mindháromban van egy közös szál: a hagyományos japán művészet, ahol a színek, a fények, az építészeti formák és a hagyományos japán elemek absztrakt módon kelnek életre mintákban és részletekben.

Üzletünk, mint ANEKKE WEBSHOP a márka széles kínálatát nyújtja minden szezonban! Aktuális kínálatunk megtekinthető: https://variacipo.hu/termekcimke/anekke/

 

Anekke Shoen Palette kistáska, 37723-295

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ANEKKE SHOEN PALETTE KISTÁSKA” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük