Webáruházunk jelenleg csak Magyarország területén belül vállal kiszállítást!

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

·         GLS-futárszolgálattal, házhoz szállítás.

·         FOXPOST csomagpontra szállítás.

·         Személyes átvételre üzletünkben nincs lehetőség!

A SZÁLLÍTÁS DÍJA:

·         Egységesen 990 Ft, amely nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő utánvét költségét!

·       30.000,-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 3-4 munkanap. Egyes időszakokban pl. akciók ideje alatt- a rendelés teljesítése ezt meghaladhatja! A rendelés kiszállításának ideje nem tartalmazza a szabad- és munkaszüneti napokat, valamint az egyéb ünnepnapokat. Ha bármilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni a rendelést, vagy késéssel tudunk szállítani, akkor webáruházunk tájékoztatja a vásárlót a megadott email címen vagy telefonszámon.

SZÁLLÍTÁSI CÍM: Kérjük adatait minden esetben pontosan adja meg! A csomagok kiszállítása munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi (vagy más elérhető) szállítási címet megadni. A telefonos kapcsolatfelvételi lehetőség nagymértékben segíti a futár tájékozódását!

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

·      Banki átutalás az MKB Bank Nyrt-nél vezetett 10300002-10012450-00014909 számlára.

·      Bankkártyás fizetés (Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.)

·      Utánvét díja 990 Ft.

Kérjük, csak akkor rendelje meg a kívánt terméket, ha a csomag átvételekor annak díját biztosan ki tudja fizetni készpénzben, vagy bankkártyával a futárnak! Az át nem vett, és emiatt visszaküldésre kerülő csomagok visszaszállítási díját a megrendelőre terheljük, következő vásárlásait pedig kizárólag banki előre utalás esetén tudjuk teljesíteni.

·      További információk a szállítási és fizetési feltételekről: ÁSZF