5+1 trendi stílus a bakancsok szerelmeseinek

Oszd meg

Évről-évre az őszi téli szezon kedvencei, idén azonban teljesen meghódították az üzleteket a bakancsok. Már nem csupán kényelmi okokból választjuk őket, hisz ebben a szezonban a stílusos, trendi megjelenés szerves részét képezik. Ennek megfelelően most rengeteg fazon, szín, díszítőelem közül választhatunk.

1. A KONTRASZTOS

Figyelemfelhívó, néha kissé extrém, amiben semmiképp nem maradunk észrevétlen! Legyen akár fekete színes kiegészítőkkel és varrásokkal, vagy színeiben ellentétes – mindenképpen fiatalos lendületet, némi extravaganciát hordoz magában. Kitűnő választás egy laza farmeres szerelés felturbózásához, de különösen ütős bőrhatású ruhákkal az extravagáns megjelenés fokozásához!

2. A LAKK

Örökké újjáéledő anyag, melyet a divat az egekig magasztal, aztán évekre elfelejt, hogy újra értelmezve helyezze el a következő generáció ruhatárában! Most az örök fekete, fehér és piros mellett a krém- és pasztellszínek használata hordoz egy kis plusz eleganciát a modelleken!

Ha ezt az eleganciát fokozni akarod, hordjad szoknyával, az egyszerűtől a virágoson át a tüllszoknyáig- mindennel tökéletes lesz!

3. A METÁL SZÍNŰ

Évek óta hódítanak, csatokkal és egyéb fémes kiegészítőkkel még inkább hangsúlyos darabok, tökéletes választás például a monokróm öltözködési stílus kihangsúlyozására vagy egy kimondottan elegáns blézeres szett kiegészítőjeként.

4. A „MARTENS-IMITÁCIÓK”

Dr. Martens bakancsa az örök etalon! Generációknak jelenti a „stílust”, a lázadó életérzést. Sokan gondolnak rá nosztalgiával és választanak hasonló darabot. És igen, az örök darab idén gyakorlatilag bármilyen öltözködési stílushoz telitalálat!

5. KÖRNYEZETBARÁT, „VEGAN” MODELLEK:

Az innováció, a fenntarthatóság és a divat találkozása. PET palackok felhasználásával készült lábbelik, környezettudatos vásárlóknak.

+1 KLASSZIKUS SPORTOS:

Mondhatnánk, a „trenden-kívüli”. Pedig nem az! Mindenesetre azért választjuk, mert kényelmes, mert praktikus, mert meleg, mert vízálló – vagyis, mert BAKANCS! És ebbe a kategóriába bármi belefér, amit a szíveddel választasz, bármivel viselheted, csak érezd jól magad benne!


Oszd meg

Vélemény, hozzászólás?